Výkup a likvidace autobaterií a motobaterií

Jste bohužel nuceni vyměnit starou baterii, protože Vám přestala sloužit, nebo jste ji vyměnili za novou a nevíte co se starou baterii. Jelikož jsou autobaterie a motobaterie nebezpečným odpadem je potřeba a nutnost je ekologicky zlikvidovat.

Co tedy s nefunkčními autobateriemi?

Nefunkční autobaterie jsou nebezpečným odpadem, nelze je tedy kamkoliv vyhodit do první popelnice, protože se nesmí v žádném případě ukládat společně s komunálními odpady a rozhodně je nesmíte vyhazovat do přírody! Autobaterie a motobaterie  je proto nutné ekologicky zlikvidovat. Můžete je odevzdat ve specializovaných sběrných dvorech nebo u prodejce nových autobaterii. Jelikož jsou baterie zdrojem olova lze je také i prodat a to buď také ve specializovaných sběrných dvorech, nebo u prodejce nových autobaterii.

Naše firma KPower s.r.o. Vám zajistí jak zpětný odběr baterie tak Vám především poskytne i slevu na novou baterii, jelikož baterie vykupujeme.

Chcete-li tedy ušetřit za novou autobaterii není nic lepšího než u nás starou baterii odevzdat a mi Vám poskytneme slevu na baterii novou resp. Vám hned při koupi odečteme slevu z nové baterie za starou a pomůžeme Vám z výměnou.

Výkupní ceny viz. tabulka níže. Při odevzdání většího množství autobaterii a motobaterii je cena na dohodě. Popř. nás neváhejte kontaktovat na tel.: 602 385 730 nebo na email.: info@kpower.cz.

Autobaterie – výkupní ceny Kč/Kg :

Autobaterie kompletní i s kyselinou do 500 kg – 10,- Kč
Autobaterie kompletní i s kyselinou nad 500 kg – 12,- Kč

KPower s.r.o.